Rad od kuće sada moguć u Srbiji i bez prevare i nepotrebnih klikova! Samo vaše veštine i novac je tu!

https://www.tripleclicks.com/20035883/detail?item=611463
<a href='https://www.sfi4.com/20035883/ngrq'><img src='https://sfimg.csidn.com/SFIBanners/banner656.jpg' border='0'></a>

Novac vrti gde burgija neće!

Platforma kao što je UpWork, pruža Vam konfor rada iz kuće sa Vašim veštinama. Primera radi, platu od 500eur, zaista možete ostvariti samo ukoliko znate da kucate osrednje brzo i makar pišete ispravno Engleski. Kako? Evo nekoliko saveta...

- Još kada nismo ni znali, a mnogi još ni ne znaju šta je to "outsourcing", zemlje koje su prosperilale u doba kada smo mi imali nesretni građanski rat, su počele da se umrežavaju, i shvatile su da uz pomoć Interneta mogu da prave "cloud business"- sasvim legalno.
Sve je počelo kao ideja mladih studenata sa Oxforda, koji nisu imali dovoljno novac da prijušte odlazak na fakultet, pa su završavali neformalna obrazovanja kako bi svoje veštine uobličili, i napravili ih još izraženijim kao što to pruža u Srbiji ITAcademy.

Neformalno obrazovanje i bolje od fakulteta!?

- Neformalno obazovanje Vam može doneti sertifikaciju u poljima gde Fakulteti- Novosadski i Beogradski Univerziteti u glavnom- ne mogu. Primera radi, ja sam završio ITAcademy, odsek "Networking" gde sam naučio i Windows i Linux Sistem Administraciju, a usput sam imao i kurseve za verblani neverbalni jezik- pristup, planiranje samo-prezentacije, kurs pisanja CV-a, profesionalno planiranje prezentacije i sl.
Takve stvari, koje su zapravo praktične, nemaju naši fakulteti. Pa sad ne bih da morališem, niti da osuđujem ni jedan fakultet, niti da uzdižem ITAcademy do zvezda, ali Vam jako priznato neformalno obrazovanje definitivno LinkGroup, u čijem je vlasništvu ITAcademy, može pružiti. 

UpWork i lova od kuće? Fora ili prava zarada?!

Odmah da Vam kažem, bez laži i pod punom odgovornošću- ISTINA! Sam sam isprobao već nekoliko godina unazad, i primera radi kada pretražujete ime "Boris Milanović" kao "freelncer"-a dobićete ovakav izveštaj:

- Kao što vidite, na slici desno, označio sam sebe, jer ima u moru "Boris Milanović"-a, samo jedan koji je "Rising Talent" što bi u prevodu značilo talenat u usponu.
- Mogu da potvrdim, takođe, da ukoliko pogledate moj profil na OVOM linku, videćete kako sam sredio profil, što bih mogao- u profesionalnom smislu smisliti i za Vas, uz naravno neku naknadu. Za takve poslove morali bi me kontaktirati na mejl: milanovicful@gmail.com - to je moj privatni, lični i poslovni mejl. Na gluposti ne odgovaram, da odmah bude jasno.
 
- Ono što Vam mogu obećati jeste da ćete u naredne 3 nedelje, od kreiranja i profilisanja profila, dobićete makar jedan poziv za intervju za posao sa minimalnom platom zagarantovanom od 3$ na sat.- Da li smatrate da imate ono što treba za Customer Care agent-a, ili Technical Support agent-a? Ukoliko je potvrdan odgovor, onda pravac www.upwork.com i odatle me kontaktirajte (možda i bolje) da Vam napravim profil. U vidu projekta, pravljenje Vašeg profila će Vas koštati nešto više od 20e. Ali zato imate garanciju da ću ja biti vaš privatni virtualni asistent kako bi Vas uveo u celu priču koja je potpuno jednostavan.

UpWork platform! Ispostava MasterCard-a BESPLATNO!

Klikom na link odvodi Vas automatski na moj profil, gde me možete kontaktirati i u vezi pravljenja Skrill i Payoneer kartice besplatno potpuno besplatno kreiranje MasterCard kartice.

Moj profil na UpWork platofrmi

Kontaktirajte me i preko praznog profila, makar, kako bi ako ne preko e-mail-a, uspostavili oficijalni kontakt. Zašto je oficijanli kontakt bitan?

- Zapamtite: Oficijanim kontaktom ili konverzacijom smatra se sva ona konverzacija koja je u sklopu UpWork platforme.

UpWork platforma je #1 na internetu što se tiče rada od kuće, jer sve što treba imate kući, oni su Vam "samo" posrednici u poslu.

PRIMER:

Svaki verifikovani način plaćanja, o tome više kasnije (a i vidite na svakom oglasu za potrebom radnika sa tim i tim veštinama (pored oglasa piše koliko je klijent UpWork-a (individue, kompanije, korporacije čitave... Piše da li im je način plaćanja verifikovan i koliko su do sad zaposlili ljudi, % ljudi koji su zaposlili u poređenju sa prijavljenim kandidatima.

E, sad, za svaki ugovor koji je "Pay-Per-Hour" (plaćanje po satu učinka), UpWork se ugrađuje sa 20%, jer se svaki sat koji provedete u radu, u skladu sa malom aplikacijom koja hvata aktivnost tastature i miša, kao i "random" skrinštotove od onoga šta radite UpWork aplikacija šalje Vašem poslodavcu, te s toga on ima do utork sl. nedelje da odobori sate ili ne. Gledajte da se držite podalje od Facebook-a, ili YouTube-a, slušanja muzike i sl. jer se vaše mesto računa kao i svako drugo radno mesto na svetu samo ovde Vas pomoću aplikacije prate i kontrolišu kako ne bi merili i naplaćivali vreme za ćaskanje sa drugovima i devojkom- dečkom- sa fejsa. Primera radi...

Sa iste platforme možete sebi poručiti Payoneer PrePaid MasterCard, sa koje možete sa bilo kog bankomata svakog utorka na sredu dići novac na bankomatu s konverzijom s dolara na dinar u tom momentu. O svemu više u narednom članku, do tada- lajkujte, šerujte, komentarišite!

Коментари

  1. Ovo je tako mocan jebeno (izvinjavam se na jeziku) blog/ SAJT da ja nemam reci. Mnostvo korisnih informacija, i sto je najbolje- sve proverene, bez lazi. Ja se uverila. Hvala puno na ovoj informaciji, preobrazila mi je zivot.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар