Oksi(moron)Contin stigao na Srpsko trzište

Dobar dan poštovani čitaoci našeg bloga-sajta. Paralelno sa ovim sajtom napravili smo satelit sajt na www.suzaug.blogspot.com . Naime, taj sajt je jedini pored ovog koji je relevantan, tj. iza kojeg stoje ozbiljni ljudi i stručnjaci koji su u board-u SUZA udruženja građana.


Naravno, smatrajući, da moramo da se ogradimo od bilokakve- kakvih aktivnosti koje su ilegalne, već upravo suprotno. Naš sajt ima pregršt informacija, o tome kako POMOĆI onima od kojiih nam je najviše stalo- putem jedine isprobane i testirane na svetskom nivou terapija tj. terapije.

Sintetičke droge

- Najnoviji trendovi, nameću nove standarde koji dileri prate, te tako od sasvim normalno regulisanih supstanci prave supstance kojima mozda  fali "nelegalni" atom ili molekul gde ga oni zamene, da li redom samo, ili bivaju zamenjenom sličnom supstancom koja je, ili imitira isti efekat kao ona što je "original" a NE nalazi se na listi zabranjenih ili kontrolisanih supstanci.

Dobro je znati da u Srbiji, možda čak i jedino dobro jeste, da MUP pravi velike akcije gde droga postaje skoro pa potpuno nedostupna.

- Umesto primera MDMA, ekstazi tablete, može Vam se desiti da ste uzeli 2PCB, dextroamphetamine, i slično...

Hapšenja

Naime, na mesečnom nivou oduzme se više od par hiljada tableta za koje se osnovano sumnja da je MDMA, ili sadrži u sebi zabranjenu supstancu, neki od jedinjena amfetamina, pa shodno tome naša policija, redovno vrši akcije hapšenja dilera- i razotkrivanje mreža narko-trafikinga, za koji se misli da je jedan od najunosnijih "poslova" u Srbiji, jer samo mali procenat- najviše heroina- ostaje u Srbiji, dok se većina distribuira u Zapadnu Evropu.

Nedavno imamo slučaj razotrivanja prve srpske laboratorije, za proizvodnju tableta ekstazija.


Na videu predstavljeno desno, predstavlja svakoga ko se upusti u ovakav posao. Ovako ili onako, pravda dolija.
- Pravda jeste spora, ali nije nedostižna.
Na videu desno, možete videti prvu srpsku laboratoriju koja proizvodi ekstazi sa aktivnom supstancom- MDMA.

Oksicontin, Oksikodon stigli u Srbiju

- Oksikontin i oksikodon su snažni opioidi koji utiču isto kao i drugi opioidi samo u većoj i dužoj verziji, Naime, u Americi najveći problem predsatvlja ispisivanje oskikotina i oksikodona, jer imaju više zavisnika od "prescribed drugs" ili ispisanjih lekova na recept a koji pripadaju kontrolisanim supstancama shodno tome da sadrže narkotike u sebi. Dakle, sada možemo da kažemo, da smo država koja i pored veoma efektnog Tramadol-a, za bolove, dobili smo od zapada na poklon i ove lekove, takako da može se shvatiti da akcije MUP-a se prebacuje u težište bude bolje, a narkomani će najviše dolaziti ponajviše o ovim lekovima, istražuje SUZA.
DISCLAIMER: Ovaj sajt niti satelit sajt www.suzaug.blogspot.com ne podržava, niti pravi junake ili motiviše na vršenje ovakvih i sličnih kriminalnih aktivnosti.
This site, along with satellite site www.suzaorg.blospot.com do NOT support any illegal actions taken in order to make, distribute or be consumer of scheduled- illicit drugs at all!
We are here to help addicts, and that is all!


Коментари