KOLIKO STE ZADOVOLJNI SVOJOM TERAPIJOM? MMT (OST) SRBIJA





Udruženje Građana: SUZA : Srpsko Udruženje Zavisnika, organizuje veliku anonimnu anketu o tome koliko su pacijenti u Srbiji, koji se leče od bolesti zavisnosti od opijata - zadovoljni svojom terapijom.

Pratite nas na Google+

Anketa koju sprovodi SUZA biće najbolji pokazatelj o tome koliko se radilo na poboljšanju stanja pacijenata koji boluju od ovog teškog i mukotrpnog mentalnog poremećaja.

- SUZA se aktivirala još jednom, i sakuplja podatke koje će implementirati u svoju studiju izvodljivosti. Kako bi opravdala studiju, potrebni su nam kvalitetni podaci o tome koliko ste zadovoljni svojom terapijom, koliko su ljudi ljubazni i sl.

Ova anketa je potpuno anonimna, i biće samo jedna od anketa koja će SUZA pokrenuti a imaće direktan uticaj na to kako su pacijenti: zavisnici od opijata, i psiho-aktivnih supstanci (PAS) - tretirani u Srbiji.



Pratite nas na Google+




Коментари

  1. Od Met mi je lose jako i nemam volju da zivim,a tek juce mi je dr u Knezevcu spomenula da bih ja usao u program Sub al da meskine sa Met prvo itd.sve u svemu ja sam u krizi dok pisem ovo,a nije iskljuceno da se ubijem i zavrsim sa svim

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvinjavamo se zbog kasnog odgovora...

      Gospodine Vasicu,

      Molimo Vas da kontaktirate licno naseg osnivaca, na mail milanovicful@gmail.com koji ce vam sigurno pomoci. Nemojte ciniti nesto sto moze da naudi i Vama i Vasim najblizima. Nas osnivac je na metadonu, da se razumemo, tako da necete pricati sa nekim "ko nije iz te price".

      S postovanjem,
      P.R U.G "SUZA"
      Ristanov Dragomir

      Избриши

Постави коментар