Oficijalni Vodič: Kako Kontrolisati Upotrebu Kanabisa



Poštovani,
Dug je period implementacije uživo podrške na našem najposećenijem, najboljem i jedinom pravom SUZA officijalnom blog-sajtu koji Vam svima pruža osećaj sigurnosti i dobijanja pravih i proverenih informacija.

Ovaj članak, posvećujemo našim partnerima iz Evro-Azijske Mreže za Smanjenje Štete (uzrokovane narkoticima i P.A.S) te s toga želimo da podržimo poduhvat u koji su krenuli.

Google+

Kako regulisati (upotrebu) Kanabis(a)?

Danny Kushlick - Na čelu Odbora za Spoljašnje Poslove, Fondacije za Transformisanje Strategije i Politike prema Narkoticima, pokrenuo je inicijativu da se napravi "Praktični Vodič: Kako Regulisati Kanabis". 

 
- U oficijalnom e-mailu poslatom svim partnerima sa kojima ova Fondacija sarađuje, Danny Kushlick (Deni Kašlik), je kontaktirao tako i SUZA IZVRŠNO VEĆE, na čelu samnom - gde lepo i kulturno kao i svaki čovek iz Ujedinjenog Kraljevstva to čini.


On je najavio publikaciju praktičnog vodiča zvanog originalno na Engleskom ‘How to Regulate Cannabis: A Practical Guide’ (srp. Kako Regulisati Kanabis: Praktični Vodič).

- Kako on navodi vodič bi trebalo da pokaže kako oni koji izrađuju politiku, i strategije, usmerene ka regulisanju tržišta kanabisa će preuzeti kontrolu iz krugova organizovanog kriminala i vratiti je u ruke Vlade; a kako su modeli - kako Gdin. Kushlick predlaže, i navodi: su bolji kao prevencija za naše zdravlje, društvenu zajednicu, mlade, i sve one koji plaćaju porez državi. 
Pogledajte stranicu posvećenu ovoj temi na sledećem linku: Justgiving page. <-Klik na podvučeni tekst.

Kako navode u svom e-mejlu, pripadnici ove Fondacije Ujedinjenog Kraljevstva za Transformaciju Politike i Strategije prema Narkoticima, prikupili su već pola novca za izdavanje ove jedinsvene knjige. Navode da je potrebno prikupiti još 5000 funti, što je oko 7000 eura da bi se posao završio.

- Knjiga, tj. vodič je predviđen da bude objavljen u oktobru mesecu, tako da su dali sebi nekih mesec dana kako bi prikupili sumu koja je potrebna.

- Kako mogu da pomognem?

Molimo Vas da posetite i lajkujete oficijalnu stranicu Fondacije za Transformaciju Politike i Strategije prema Narkoticima na , ovom linku - da pošaljete e-mail Vašim kontaktima o ovom velikom poduhvatu koji se ne tiče samo U.K nego i Srbije, kao i korišćenjem Twitter-a i tvitovati sledeću poruku:
Help make legal cannabis a reality! Support the production of Transform's new guide 'How to Regulate Cannabis' http://www.justgiving.com/transform-cannabis/
Hvala Vam što pomažete da se upotreba droge počne kontrolisati!

Коментари