Google prepoznao kvalitet i važnost




Dobar dan!

Posle svih ovih praznika, mi smo užurbano radili da nas i Google kompanija prepozna, i dozvoli da imamo MyBusiness nalog.

- Retki su primeri koji su dobili ovaj benefit. Pisamce od "Google"-a, retki dobijaju. Morate imati kvalitetan i primeran sadržaj, i biti veoma vredni u tome šta radite.


- Kao što znate, U.G SUZA, sa sedištem u malom gradiću  pokraj Tise, i na čelu sa g. Milanovićem, već duže vreme daju savete individuama i porodicama kako da se deca, odrasli, porodice otarase ili stave užasnu pošast zvanu "Narkomanija" pod kontrolu.

SUZA, se uvek zalagala kako za psihosocijalne, motivacione metode u kombinaciji sa medikamentima za opioidnu zavisnost. Naravno, uvek smo usmeravali sve- baš sve i svakoga na profesionalce, jer smo svakome rekli da mi nismo profesionalci niti lekari; već samo jedan tim, predvođen nekim ko je sve to nažalost video, prošao, i bio dovoljno dokon i zainteresovan da se napravi "pomak" u Srbiji što se tiče substitucione terapije.

- Od kako je SUZA U.G, počela sa delovanjem zajedno sa forumom, od tada je počela borba i za "BOLJE SUTRA" i za opijatske zavisnike kojima je ono prethodno i te kako potrebno.

Neka u ovu godinu uđemo zdraviji, mudriji, pametniji, srećniji. Svi mi koji imamo problem, neka taj problem bude pod kontrolom, držite se svoje terapije metadonom, buprenorfinom, nemojte tražiti više benzodiazepina nego što vam treba. Potrebe nema, osim ukoliko imate epilepsiju onda Rivotril je rešenje uz buprenorfin, ili metadon.

- Mogu ljudi i mi koji smo na njemu, da pljujemo metadon, ali isti taj metadon je primera radi, nekome donela završavanje srednje škole, upisivanje akademije, završavanje iste, kao i rad za korporacije.

Ovakav tekst ne iziskuje nikakve slike, već apel da slobodno šaljete i dalje Vaša pitanja u komentarima, ili na adresu suzaorg@gmail.com . Moja preporuka, komentare ćemo pre uvideti.

SREĆNA NOVA 2018. GODINA

Ne zaboravite da posetite  www.prodreviewsite.com jer ima neverovatan sadržaj koji Vam može pomoći

Коментари