Narkomanija je bolest! Potražite pomoć- NA VREME!



VREME JE... ŽIVOT

APEL UŽIVAOCIMA OPIJATA:

Iako apela nikada dosta, udruženje građanja "SUZA" (Srpsko Udruženje Zavinsika), želi da uputi apel svima; kako državnim institucijama tako i svakom građaninu Srbije da i pored opsežnih akcija M.U.P-a RS u borbi protiv narkotika- sve je više i više ... Nardorgirane dece.

- Dragi naši čitaoci i naši verni pratioci, želimo da Vas upozorimo na sve veća iskušenja koja mogu da Vas snađu, jer je droga na tržištu sve bolja i čistija.
Na žalost, narkotici, kako sintetički, tako i polu-sintetički... Kao što je morfin, heroin, hidromorfon, i ostali narkotici koji nastaju kao derivati psihotropnih supstanci- postaju sve čistiji i dostupniji ali umesto da posle opsežnih akcija policije cene narkotika drastično porastu i budu makar malo nedostupniji- oni postaju sve čistiji i jeftiniji.

- Dijapazon, spektar, narkotika koji se može naći, skoro na svakom ćošku: jesu pokazatelj onoga što je "de facto" stanje narko-mafije i njenog uticaja u razne državne institucije.

- Ovim putem, šaljemo svima koji čitate naše postove, da nam pišete i komentarišete (imate opciju i "anonimnog" komentara) o svemu što mislite- u skladu sa temom gorenavedenom naslovom i podnaslovom- apelom.

- Slobodno nas pitajte, slobodno komentarišite i-ili kroz komentare postavite pitanje. Ono što je evidentno jeste da je porast proizvodnje i distribucije visoko-kvalitetnih sintetičkih droga tipa CNS stimulansa; kao što su amfetamini, metafmetamini, kokain..."Kokain je droga za bogate"- pf, smešno. U svakoj većoj malo samo palanci možete sada naći kokain baš onakav kakav je uplivao preko Crne Gore ili došao iz Zapadne Evrope. Tužno, ali je tako.

Šta vi mislite o svemu ovome? Šta je potrebno učiniti?

Коментари