Odvikavanje od Opijata: Alternativna Medicina





Odvikavanje Od Opijata: Alternativna Medicina





Koliko nam alternativa medicina može pomoći u skindanju sa opijata, najbolje možemo primetiti ako proguglamo " prodreviewsite.com + alternative medicine". Takođe, ovaj sajt nas je naučio mnogo čemu što do sada tim SUZA Udruženja nije znao, a to je kako putem biljaka, alternativive medicine, možemo da pomognemo onima koji su u problemu ali i još mnogo toga.

Na ovom korisnom sajtu, pronašli smo da ovaj sajt korisiti veoma korisne izvore et al. Dr. Simonici koji tvrdi da je rak ništa drugo do "fungus"-a, koji se može lečiti bikarbonom sodom.


Ovo nam može pomoći, kako?

Pa samom alkalizacijom organizma CYP enzim jetre kao i metaboliti organizma biće više "prvrženi" za obradu metadona, kao i stalih lekova korištenih u MPT, ili OST.

Voleo bih da Vam dočaram sledeće, Vaš metabolizam je s' vremenom, sporoji, a upotrebom medikamenata još sporiji, a shodno našim istraživanjima et al. MonkeySurvey's a SUZA UG, i ex "Metadon+".

Da li metadon usporava metabolizam?

- Da! Nemojte da Vam Wikipedia i ostali sajtovi govore drugačije. Imamo u našem timu, kojem možete da se pridružite kontaktom na suzaorg@gmail.com . To Vam omogućuje da i Vi pišete postove i da date doprinos ovoj platformi koja je #1 u Srbiji sigurno. Imamo preko 100.000 posetilaca mesečno! 

Usporavanje metabolizma ne doprinosi samo metadon, već i sedativi, Vaša fizička aktivnost, ali i tolerantnost prema opijatima. Kada kažem "opijatima" mislim i na opioide, koji su sintetizovani iz prirodnih opijata.

Za Više informacija, molio bih sve Vas da odete na ovaj SAJT i date podršku, komentarišete i stavite nas na mapu Google-a i svaki od Vas koji se javi na contact@prodreviewsite.com može da bude developer ili content writer ovde.



Коментари