"Dva posla" ili ne?


prodaja narkotika
Ilustracija by: SUZA U.G

"Lake droge" i zarada?

 Uplitati se u poslove sa lakim drogama ili ne? Imate bolesnog clana porodice, treba Vam za školu zbog deteta, a plata za koju radis je mizerija ( 30.000 RSD).

Bez ikakvih predrasuda pisemo o ovom kao i o svakom drugom problemu, temi, svemu sto nas okruzuje. Pitanje, za koje se moze reci da se moze desiti SAD i ODMAH, jeste:

Pitanje | Obezbedjivanje Lagdnog... Života?

'Da li bi ste prodavili, ili pre-prodavali, narkotike (drogu) kako bi ste mami/ ocu kupili/ obezbedili koliko toliko ugodno lecenje?'


Odmah postaviti sebi pitanje: Zbog koga ili cega ja to radim!


Budi svestan: Igraj kad igraš!


Kada već nemaš od primarnog izvora prihode kakve si mislio da ćeš imati, naravno, ukoliko je sa tobom sve u redu kao i sa porodicom (užom), skoncetrišeš se na sebe, staviš na papir bez čega ne možeš, itd. I onda to oduzmeš od svoje plate. Uključi u sve to i "vss" račune - ukolio možeš što se tiče toga, konsultuj se, pa upiši.

Ulazak u svet kriminala, kada si već na neki način u tome- nije težak. Dvoj "drug-diler" koji završava spid i travu, zamoliš ga da te upozna sa nekim ko meže da zavrsi više ... (nečeka sa čime želiš da radiš).

Odmah imaj spremnu računicu ta sve,
ako radiš sa spidom imaj računicu, ako radiš sa travom isto, ekserima, isto... Ako radiš sa žutim, pa, tu moraš prići ili iz priče da ne uzimaš heroin U OPŠTE NITI TE PRIVLAČI, ili UZIMAŠ METADON I JEDNOSTAVNO VEĆ GODINAMA NE UZIMAŠ DOP TE TI NIJE PROBLEM - sve drugo vodi u debeli - ili probleme. Mislim, iskreno problemi su neizbežni, ali opet- budi spreman na njih, jer budi svestan da ima na posletku samo 2 puta. 

1. Zatvor
2. Metak


Vi odlučite


Vi se vodite zdravom životu, okupirajte svoj dan nekim aktivnostima, pa i nakon i pre posla neko druženje - jer asocijalizacija, vodi u depresiju, depresija vodi u ... "Očajničke mere"


Коментари