NOVI SAJT - NARKOMANIJA.IZ.RS

Poštovani!

- Imam čast, da Vam predstavim novi sajt - narkomanija.iz.rs ! Ovaj sajt, će biti jedini koji verujem (jer znam ljude iza tog sajta) te Vam strogo preporučujem www.narkomanija.iz.rs !



- Sa ovim sajtom ide i forum, kao i informacije o vrsti tretmana koje su omogućene i mogu se dobiti iz Ministartstva Zdravlja Republike Srbije. S' toga i .iz.rs domen. Ovaj sajt tek "raste" i treba SVI ZAJEDNO da učestvujemo u njegovom stvaranju - jer smo i pozvani!

- Dužnost nas, da li ljudi koji su ex-narkomani, oni koji su trenutno u heroinskoj, trodonskoj, ili krizi od čaja od maka (ili bilo kojoj drugoj narkomanskoj krizi) jeste da se priključimo timu koji stoji iza sajta narkomanija.iz.rs - te da im pružimo neke informacije, pomoć, savete i slično.

  •  Kako da pomognem sajtu ?

      Sajtu možete pomoći na više načina. A to su:
    • Ukoliko posedujete veštinu dizajniranja, crtanja, i rada u Photošopu ili sličnim programima javite se na mail boljedanas@gmail.com
    • Ukoliko posedujete veštinu pravljenja malih .gif ili .swf animacija - javite nam se na mail boljedanas@gmail.com
    • Ukoliko posedujete i znate HTML ili PHP ili rad sa MySQL bazama podataka, a želite da radite za nas, tj. volontirate i steknete praksu pošaljite nam gorepomenuti mail.
    • Ukoliko imate prevedene stručne tekstove, saznanja, novosti, ili ukoliko ste spremni da prevodite stručne tekstove - javite nam se!
    -Na ovaj način, možete pomoći razvitku sajta za borbu prava "zaboravljenih" u Republici Srbiji.
Svi znamo da je stanje očajno. Svi mi, koji smo na terapiji u Srbiji znamo kako nas tretiraju, kako dobijamo našu terapiju, koji je kvalitet lekova koje dobijamo svaki dan ili nedeljno.

Sajt je namenjen pomoći i savetovanju pri bolesti zavisnosti od opijata ili bilo kog narkotika! Naravno, ne možemo pojednostaviti i "mešati babe i žabe". - Ne možete poistovetiti pishičku zavisnost od primera radi : marihuane i fizičku i psihičku heroinske zavisnosti - što nikako nije isto. 

- Naravno, osobe zavisne od delta-9-tetrahidrokanabiola, tj. aktivne supstance marihuane popularno zvane - THC se ne leče u intra-hospitalnim uslovima, već anti-depresivima, anti-psihoticima, i benzodiazepinima radi anksioznosti.
- Mit o fizičkoj zavisnosti od marihane - je apsolutna laž.Sada ću Vam, poštovani, konačno i jednom za svagda pojasniti i "narodnim jezikom" objasniti na koji način je marihana zavisna - i to u jednoj rečenici.

THC , ili delta-9-tetrahidrokanabiol, ili bilo koji drugi kanabiol

korišten rekreativno

može prouzrokovati isključivo psihičku zavisnost

-koja se odlikuje i manifestuje isto kao kada

odete na odmor, a nemate televizor, ili Internet - a svakodnevno ga gledate, tj. surfujete Internetom.

 - Ovako i  na ovaj način, psihička zavisnost je na najbolji način predstavljena. Internet, TV, kopjuter, fejsbuk i ostalo - predstavlja vid psihičke zavisnosti, samo što je naš zdravstveni sistem uništen i ostao pri 70-80-im godinama, te nije mrdnuo od povelja i načela medicine iz tih godina.
google best, health, opiatates, pain, ads for health

Коментари