Califorijski Fond Za Ljudska Prava - CHRF : ZOVE SUZA PREDSTAVNIKA!






- Izjava SUZA osnivača, Borisa M, "OVO JE STRAŠNA PRIVILEGIJA" na sastanku sa predsednikom bečejskog pozorišta, gde u udruženim snagama pokušavaju da nađu rešenje - kako da SUZA predstavnik ode na trodnevnu konvenciju u Sjedinjenim Državama, Los Anđeles.

- Naime, Californian Human Rights Foundation, ili Kalifornijska Fondacija za Ljudska Prava, prepoznala je kvalitet i neviđeni napor uložen u oformljavanje udruženja, te prepoznala i ciljeve kao projekte kao jedne od primarnih u SEE (South Eastern Europe)i pozvala SUZA predstvanika, pre svega osnivača, koji može još pet individua da povede, na trodnevnu konvenciju u Sjedinjenim Državama, u Los Andjelesu.

" Ovo je strašna privilegija! "

- Smatramo da je ovo veliki "podvig", s obzirom da smo "samo" grupa-građana. Kao takvi, mi nemamo status "nevladine organizacije" (NVO, eng. NGO), ali smo među prvima, ako ne i prvi, koji imaju - u opšte, status punopravnog člana "EHRN"-a.
- "Ni posle 13. godina, očigledno je da "WAD" (War Against Drugs), Ujedinjenih Nacija - među kojima je potpisnica država Srbija, je potpuni promašaj!" - govori za "SUZA" u dopisu, bivši predsednik "Komiteta za Borbu Protiv Narkomanije". 
Ovo je više nego očigledno. Najbolji gubitak jednog sličnog "rata" država protiv nečega od čega ljudi žive, jeste PROHIBICIJA koja je pogodila Ameriku 60-70-i početkom 80ih godina prošlog veka.
- Ako samo pogledamo socijalni aspekt zabrane nečega, što narod - zajednica - konzumira, i od čega pojedinci žive, dok se drugi na njihovim leđima enornmno bogate; videćemo da su zabrane donosile "likove istorije" kao što su: Escobar - i drugi.

Posledice ovoga su strašne, koje se mogu videti i u Srbiji, kao i u ostalim "zemljama drugog i trećeg sveta" gde se omladina na kojoj treba da POČIVA jedna nacija ugleda na likove kao što su Escobar, al Kapone i njima sličnim koji su direktno izrodi zabrane tj. "prohibicije".


KOLIKO NAS KOŠTA "RAT PROTIV DROGA?" >>>

 

 

Коментари