"JAVNI MEMORANDUM"








Kako ovih dana stižu velike optužbe na račun samog autora i osnivača bloga i foruma "narko-manija" pišući samo o propustima, a nikako o pozitivnim stvarima koje se dešavaju oko nas - evo iskoristiću ovu priliku, samo za skrivene uši onih koji bi to da čuju da SUZA, sa svojim sajtom narko-manija.blogspot.com i forumom na adresi narko-manija.serbianforum.info samo ukazuje na propuste rada onih koji su to zaista i učinili.


Kritika mora postojati, ali racionalna

Na račun Vlade bi se moglo staviti više afera,
ali je opet najnaprednija Vlada u skorašnjoj

istoriji Srbije.

- Ma koliko mi to ne želeli da priznamo mi moramo odati poštu Vladi i trenutnoj koaliciji na stvarima koje nisu godinama pokretane a svi predustlovi su bili stvoreni. 

Iskreno

Suza je bila jedna od većih skeptika kada su u pitnju civilne asocijacije, asocijacije za zaštitu prava ljuidi, kao i obudsmanske dužnosti i dužnosti lekara-pravnika.








Slika 1.0

Zdravstvo i školstvo su oblasti gde se najmanje radilo u ovih godinu dana ali verujem, i to najiskrenije mislim da bi već za 3 godine imali i zdravstvo i školstvo bole od svih u regionu.

Takođe
, kao večiti individualac moram reći da Ministarka Zdravlja, Slavica Đ. Dejanović nikako nije ispunila ono što se od nje očekivalo od strane psihijatrija, ustanova na sekundarnom i tercijalnom nivou, kao ni sa klinikama za lečenje bolesti zavisnosti. Za ovo je već dobijen novac, 2008. ali je "nekim čudom" tadašnje Vlade nestalo.

Za lek  sa slike 1.0 "Alkaloid Buprenorfin" čekalo se sve do 2013. godine - i od Jula ove godine pacijenti su dobili ono što im je Aprila meseca 2010. u Šapcu obećala da će od tada... početi.

 Ne zaboravite da posetite www.prodreviewsite.com jer ima neverovatan sadržaj koji Vam može pomoći



Коментари