KORISNE INFORMACIJE - STRANICE I ZABAVA


ZABAVA i BESPLATNE STVARI

Странице које могу да Вам донесу велику помоћ при проналажењу праве информације, које тражите, биће Вам доступне од сада на овом посту. Ако овај блог - буде посећен као што је и предвиђено, биће купљен .орг домен, тако да ће наркоманија бити регионално доступна у Гугл претрагама. Линкови, подвучени и означени плавом бојом - одвешће Вас на жељено, описано, место.

Наравно, ово неће бити једини чланак о корисним ликовима, јер ће сваки следећи имати римски број поред наслова. Примера ради, наредни чланци о "Корисним Информацијама и Страницама" - биће исписани на следећи начин " KORISNE INFORMACIJE II ", "KORISNE INFORMACIJE III" и тако даље.
Такође на овом блогу, сајту - биће места и за мултимедијални и забани садржај, тако да ћете посетом овом сајту - бити у могућности да Ваше сивило дана, уколико сте баш тај дан депресивни или пролазите кроз тежак период - бићемо ту за Вас. 


Нове ствари које ће се наћи овде бити, биће и БЕСПЛАТНЕ СТВАРИ које се могу наћи на Интернету. Многи су покушали да пронађу "праву формулу" за побољшање Вашег расположења, али само бесплатне ствари које можете применити у свакодневници - могу Вас орасположити, и тога сам свестан. Зато, хајде да почнемо са бесплатним СМС сервисима, који су једни од напожељнијих бесплатних ствари, који ће Вам улепшати, засигурно дан.

БЕСПЛАТНИ С.М.С СЕВИСИ

1. Дејли СМС - DailySms : Проверена адреса за слање бесплатних СМС-ова. Када год Вам затреба, овај сервис је ту! Брзина доставе је максимум, 15 секунди, што је поприлично брзо.
На истом сајту, наћиће те и са десне стране, избор "СМС сервера" који најбоље - у датом тренутку - функционишу.Проверено најбоље решење за слање СМС-а, широм света.

2. БесплатноСМС - BesplatnoSMS : "Pošalji besplatan SMS. SMS za Srbiju ... Slanje poruke sa web-a je besplatno, a primaoc mora da plati poruku da bi je video. " - Ово је официјални опис сајта, али - примаоц заправо може да види првих (искрено) не знам колико тачно карактера (слова). Уплате се могу, иначе, за овај СМС Интернет сервис, могу лако извршити - тако да се на неки начин и исплати уплатити на овај сервис, јер пружа много више опција од стандардног СМС слања са мобилног телефона.

3. МОНДО СМС - Mondo Portal.rs : Мондо портал је један од најпопуларнијих Интернет портала у Србији. Овај портал, који пружа и слање бесплатног с.м.с-а - пружа и остале сервисе као што су новости, и остале информације из света, региона, и Србије. ПРОБЛЕМ : не доставља поруке, проверено, на ВИП Мобиле провајдер. Пошто је "Мондо" производ Телеком Србије - МТ:С - претпостављам да С.М.С-ови стижу само на 064,065,069 префиксе мобилне телефоније.

4. БЕСПЛАТАНСМС.КОМ - Овај сајт ради савршено и 100% испоручује СМС-ове према свим мрежама, како у земљи, тако и у 200 држава широм света. Једино што чини овај СМС сервис мало компликованијим, за Интернет лаике, јесте регистрација која се мора извршити. Након регистрације, можете слати бесплатно смс-ове (проверено).


5. СМСФРИФОРОЛ.КОМ - Интернационални, сајт на енглеском, пружа листу сервиса - додуше непроверених - који шаљу СМС-ове на изабране државе. Дакле, кликом на подвучени линк под бројем 5 - аутоматски ће Вас одвести на страницу посвећену бесплатним слањем СМС-а у Србију, без регистрације.


narko-manija.blogspot.com , deo je metadonplus mreze pomoci zavisnicima


Коментари